Volkstuinierders gezocht in de kloostertuin van De Okkernoot Halle!

Wil je graag verse groenten kweken en je eigen stukje moestuin bewerken? Heb je hiervoor thuis geen of niet genoeg plek? Dan heeft De Okkernoot goed nieuws!
Binnen ons project buurtvervlechting, dat we kunnen realiseren dankzij de subsidies van de provincie Vlaams-Brabant, hebben wij een ‘warme tuin’ geopend in onze prachtige kloostertuin. Een ‘warme tuin’ is een volkstuin binnen de muren van een zorginstelling. Zo kunnen onze bewoners kennismaken met hun buren en kan de buurt genieten van de aandacht van onze bewoners en begeleiders, van een eigen moestuintje en de opbrengst ervan.
Een veilige opslagplaats voor uw tuingerief, compostbakken, water en elektriciteit voorzien wij.

Heb je vragen of interesse? Contacteer dan zeker onze jobcoach Jobina Houthuys. Zij legt je met plezier het concept verder uit! Je kunt haar via mail bereiken op dit adres of bellen naar 02/360 11 67.