Helpende handen gezocht!

Achter de muren van het oude Halse voormalige klooster van de Zusters Sacramentinen ligt een prachtige, grote tuin. Een tuin waar we nog veel mee kunnen doen, die onderhouden moet worden en die wij graag met onze buren willen delen. In het kader van ons project buurtvervlechting, dat we kunnen realiseren dankzij de subsidies van de provincie Vlaams-Brabant, stellen wij onze kloostertuin open voor de buurt. Heb jij zin om deze verborgen parel mee te onderhouden en vorm te geven? Ons tuinteam kan jouw hulp gebruiken. Kennis van tuinieren is mooi meegenomen, maar absoluut niet noodzakelijk! Aangepast tuingerief wordt door ons voorzien.

Op donderdagvoormiddag gaat ons tuinteam dat bestaat uit enkele vrijwilligers aan de slag.
Heb je zin om aan te sluiten? Contacteer Jobina Houthuys, onze jobcoach, voor meer informatie. Past het voor jou beter op een ander moment, laat de jobcoach zeker iets weten, dan kijken we samen naar een oplossing.

E-mail: jobina@de-okkernoot.be
Telefoon: 02/360 11 67

bola88