Wijnfolder 2017 – 2018

Beste wijnliefhebbers en vrienden van De Okkernoot,

De lange, donkere dagen staan weer voor de deur. Wat brengt dan meer sfeer dan een lekker glas wijn? Echt hartverwarmend wordt het wanneer het glas gevuld kan worden met wijn van De Okkernoot. Van ieder glas dragen immers een paar vingers bij aan de investeringen die De Okkernoot zelf draagt bij het realiseren van gebouwen en alles wat nodig is om mensen met een handicap of stoornis uit het autismespectrum een gestructureerde woongelegenheid en bezigheid te verschaffen.

De meeste mensen slaan hun voorraadje nu in, voor het einde van het jaar. Wie nadien nog wil bijbestellen, mag ons ook zeker nog contacteren. We hebben een kleine stock permanent ter beschikking.
In deze folder [PDF] vind je alle details over ons aanbod en hoe je eraan geraakt.
Gezondheid!