#ikwachtmee

Vanaf vandaag loopt een grootschalige sensibiliseringscampagne om het probleem van de wachtlijsten voor personen met een handicap onder de aandacht te brengen. De Okkernoot steunt deze actie van harte. Vijf jaar is nu de gemiddelde wachttijd voor de bijna 20.000 kinderen en volwassenen met een handicap die wachten op een budget van de overheid, dat kan toch zeker niet?!

Wil jij ook helpen om het grote publiek bewust te maken van dit probleem? Dat zou tof zijn! Maak een foto van jezelf met je rug naar de camera en deel deze op social media, eventueel met onderstaande tekst:

#ikwachtmee en steun Janosch, jij ook? Janosch en 18.521 andere mensen met een handicap wachten al jaren op hulp van de overheid. Hoogste tijd om aan de alarmbel te trekken, en dat doen we door samen met hen in de wachtrij te staan. Deel een foto van jezelf met je rug naar de camera, deel ‘m op social media en tag @ikwachtmee in je foto.

Laten we er samen voor zorgen dat deze problematiek hoog op de politieke agenda komt te staan!

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik