Aanbod open plaatsen: Denderwindeke (nieuwbouw)

De nieuwbouw in Denderwindeke opende in dec. 2017. Drie leefgroepen bieden een woon- en begeleidingsplaats voor een totaal van 20 bewoners.

  • Twee groepen van zeven bewoners met ASS en / of een licht verstandelijke beperking
  • Een GES-groep van zes bewoners met ASS en / of een verstandelijke beperking

De meeste bewoners zijn twintigers of dertigers. Er is continu begeleiding, met veel aandacht voor nabijheid en dagbesteding, duidelijkheid en structuur. ’s Nachts is er een inslapende begeleider.

In deze groep zijn alle bewoners verbaal, zij kunnen lezen en schrijven. Veelal wordt gebruik gemaakt van ondersteunende schriftelijke communicatie.

De meesten van hen kunnen zich ook vrij begeven in het verkeer. Toch wordt dit enkel toegestaan op vooraf bepaalde dagdelen. Er is een gemeenschappelijk weekprogramma met wekelijks terugkerende groepsactiviteiten in voor- en namiddag. Deze activiteiten zijn oa. wandelen, bezoek aan de bib, zwemmen, sporten in sporthall, samen koken enz. Omwille van de nood aan voorspelbaarheid en duidelijkheid laten wij deze activiteiten altijd op hetzelfde moment plaatsvinden. Daarnaast heeft elke bewoner individuele activiteiten, zoals begeleid werk, sportbeoefening of bepaalde hobby’s in zijn weekprogramma.

Wij erkennen de nood aan zinvolle dagbesteding en investeren veel in begeleid werk. Hiervoor hebben wij een jobcoach in dienst. Drie vierde van de bewoners van de nieuwbouw doet aan begeleid werk.

Alle kamers hebben een sanitair gedeelte met private douche, lavabo en toilet. De nieuwbouw bevindt zich in het centrum van de Denderwindeke achter de kerk en is gelegen in een mooi, groen domein.

Het rustige domein bevindt zich in het landelijke Denderwindeke.

Elke kamer heeft een groot raam met zich op de natuur.

Elke kamer heeft een sanitair gedeelte met eigen lavabo, douche en toilet.

 

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik