Aanbod open plaatsen: Denderwindeke (pastorij)

De pastorij in Denderwindeke opende in aug. 2017. Er is plaats voor acht bewoners. Op dit ogenblik hebben wij nog enkele kamers vrij.

De meeste bewoners zijn twintigers of dertigers. Er is continu begeleiding, met veel aandacht voor nabijheid en dagbesteding, duidelijkheid en structuur. ’s Nachts is er een inslapende begeleider in de nieuwbouw, vijftien meter verder op hetzelfde domein.

In deze groep zijn alle bewoners verbaal, zij kunnen lezen en schrijven. Veelal wordt gebruik gemaakt van ondersteunende schriftelijke communicatie.

De meesten van hen kunnen zich ook vrij begeven in het verkeer. Toch wordt dit enkel toegestaan op vooraf bepaalde dagdelen. Er is een gemeenschappelijk weekprogramma met wekelijks terugkerende groepsactiviteiten in voor- en namiddag. Deze activiteiten zijn oa. wandelen, bezoek aan de bib, zwemmen, sporten in sporthall, samen koken enz. Omwille van de nood aan voorspelbaarheid en duidelijkheid laten wij deze activiteiten altijd op hetzelfde moment plaatsvinden. Daarnaast heeft elke bewoner individuele activiteiten, zoals begeleid werk, sportbeoefening of bepaalde hobby’s in zijn weekprogramma.

Wij erkennen de nood aan zinvolle dagbesteding en investeren veel in begeleid werk. Hiervoor hebben wij een jobcoach in dienst.

De pastorij is erkend als beschermd monument en werd met veel respect voor de eigenheid van het gebouw gerenoveerd. De infrastructuur biedt geen mogelijkheid om bewoners met nood aan een gesloten regime te huisvesten.

De pastorij, een oud gebouw met karakter, gevuld met leven en warmte.

Alle kamers in de pastorij hebben hoge ramen en zijn bijzonder aangenaam.

Elke kamer heeft een eigen lavabo verwerkt in een wandkast en spiegel.

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik