Aanbod open plaatsen: Halle

Het klooster ligt vlakbij het centrum van Halle en de bewoners kunnen er dus genieten van de typisch stedelijke voordelen, zoals sportaccomodatie, winkels, vele zaken die begeleid werk mogelijk maken enz. Tegelijkertijd is het klooster gelegen in een oase van rust en groen, dankzij de grote binnentuin.

Reeds meer dan tien jaar geleden werd het klooster verbouwd om een woon- en begeleidingsplaats voor een totaal van 20 bewoners te bieden, verdeeld over drie leefgroepen.

Nadien werden er ook studio’s voorzien in het klooster. Deze studio’s bevatten een eigen lavabo en douche. Na een eerste reeks studio’s enkele jaren geleden, werden er het voorbije jaar nog meer studio’s voorzien. Op dit ogenblik zijn er zes studio’s beschikbaar voor nieuwe bewoners.

Op de bovenste verdieping werden er het voorbije jaar tevens acht nieuwe kamers verbouwd. Deze hebben een eigen lavabo en gemeenschappelijk sanitair. Ook deze kamers zijn beschikbaar voor nieuwe bewoners.

De bewoners van Halle vormen een zeer heterogene groep. Wel is het een vereiste dat allen voldoende mobiel zijn. Gezien de grootte van het gebouw en de vele trappen in het klooster is een goede motoriek en conditie aangewezen.

Wat nieuwe bewoners betreft, is het afhankelijk van hun noden en mogelijkheden, of zij aansluiten bij het leefgroepsgebeuren, dan wel eerder autonoom functioneren.

Voor de leefgroepen is er een gemeenschappelijk weekprogramma met wekelijks terugkerende groepsactiviteiten in voor- en namiddag. Deze activiteiten zijn oa. wandelen, bezoek aan de bib, zwemmen, sporten in sporthal, samen koken enz. Omwille van de nood aan voorspelbaarheid en duidelijkheid laten wij deze activiteiten altijd op hetzelfde moment plaatsvinden. Daarnaast heeft elke bewoner individuele activiteiten, zoals begeleid werk, sportbeoefening of bepaalde hobby’s in zijn weekprogramma. Wij erkennen de nood aan zinvolle dagbesteding en investeren veel in begeleid werk. Hiervoor hebben wij jobcoaches in dienst.

In Halle zijn er eveneens bewoners die relatief zelfstandig leven en toch de veiligheid en de geborgenheid genieten van een ‘tehuis’. Halle is dus dé locatie bij uitstek waar wij vraaggestuurd kunnen werken.

Het kloostergebouw is enorm ruim en biedt de nodige rust, ook door zijn brede en hoge gangen.

Een grote, mooie tuin, afgesloten van de buitenwereld, is zowel in de zomer als in de winter en extra troef.

Alle kamers hebben een warme, houten vloer en grote, mooi afgewerkte ramen.

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik