Visie

 

IMG_7007
Een mix van warmte, betrokkenheid en inzicht in de noden van onze cliënten laat ons toe om samen op weg te gaan.

Missie, visie, waarden, objectieven en referentiekader van De Okkernoot [PDF]

Onze missie, visie, waarden, objectieven en referentiekader in een notedop…

Wij streven ernaar de personen die we opvangen en begeleiden – ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond – een eigen plaats te laten innemen binnen De Okkernoot. Dit impliceert een groot respect voor hun eigenheid: een eigen manier van zijn, een eigen manier van communiceren, een eigen manier van bezig zijn.

Natuurlijk vergt dit van onze kant een bereidheid tot aanpassing: een verregaande inzet om in interactie te treden, om in te spelen op de mogelijkheden, om aan te sluiten bij interesses. Tegelijkertijd geloven we ook in groei en evolutie van onze cliënten. Ook met kleine stapjes kom je verder.

Betrokkenheid, inzicht in de noden van onze cliënten en creativiteit laat ons toe om samen op weg te gaan.

Om onze cliënten het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ kunnen zijn, vinden we het noodzakelijk om in dialoog te treden met ouders en andere betrokkenen. Samenwerking en overleg vinden we prioritair op alle niveaus.

In de mate van het mogelijke willen we de leefwereld van onze cliënten vergroten en streven we naar integratie binnen de ruimere samenleving. Dit neemt niet weg dat we eerst en vooral oog hebben voor de individuele hulpvraag. Zoeken naar een zinvolle dagbesteding, de nodige ondersteuning bieden in het dagdagelijkse leven en contact mogelijk maken om een kwaliteitsvol leven te leiden, dat is wat wij wensen.

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik