Zoektocht naar vrijwilligers

Op dit ogenblik kijken we uit naar:

Vervoersvrijwilligers
vervoersvrijwilligersOnze cliënten zijn veelal niet in staat zich zelfstandig te verplaatsen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Vrijwilligers die onze cliënten kunnen brengen naar hun activiteiten of begeleid werk zijn dus meer dan welkom! Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Claudia van Vaals via mail of 054/56 74 53.

Ondersteuning bij het marktbezoek
markt

Bewoners van twee leefgroepen in Vollezele gaan iedere dinsdag met erg veel plezier naar de markt in Ninove. Onze vaste medewerkers die deze uitstappen begeleiden, zouden echter het erg op prijs stellen mochten vrijwilligers een handje toesteken!

Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd zou zijn om met ons mee te gaan naar de markt? Neem dan contact op met Laura De Dobbeleer via mail of 054/56 74 53.

 

 

Ook hebben Tamara, Cynthia, Christian, Dorus en Sarah een vraag:

Hallo,

Ik ben Tamara. Ik woon permanent in De Okkernoot Vollezele en heb weinig contacten buiten die met mijn begeleid(st)ers hier. Zij staan steeds ten dienste van de groep, maar ik krijg graag ook eens wat extra individuele aandacht. Bovendien geniet ik er enorm van om eens buiten de muren en het vaste stramien van mijn leefgroep te komen. Heb jij ook zin om even uit de routine te stappen en samen iets te gaan drinken of een wandelingetje te maken?

Dat hoeft niet vaak te zijn. Dat hoeft niet lang te duren. Wel vraag ik je dan om een zekere regelmaat aan te houden, al bepaal je zelf welke frequentie dat is.

Wil jij mijn leven rijker maken, neem dan contact op met Laura De Dobbeleer via mail of 054/56 74 53!

 

CynthiaDag allemaal,

Ik ben Cynthia, een jongedame van 29 jaar en woon in een studio in De Okkernoot Vollezele.
Ik hou van een bowlingpartijtje, een wandeling maken en daarna op café een cola zero drinken. Eigenlijk hou ik van alle uitstapjes!
Ik zoek iemand die mij in het weekend of op dinsdagnamiddag wil vergezellen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en ben je bereid met mij op stap te gaan? Meld je dan zeker bij Laura De Dobbeleer via mail of 054/56 74 53 en wie weet zie ik je snel!

 

Hoi hoi,

Mijn naam is Chris. Ik heb een mentale beperking en autisme. Niettemin hou ik van gezelschap. Ik praat ook graag en stel vele vragen. Ik hou van uitstapjes. Iets gaan drinken, winkelen, wandelen, buiten vertoeven, … kan ik niet alleen. Dus zoek ik iemand om af en toe mee op stap te gaan.

Voel jij daar iets voor? Vraag gerust meer info of kom eens langs om kennis te maken. Tot dan!

christianHoi!

Ik ben Christian, een jongeman van 26 jaar en ik woon in De Okkernoot in Halle.
Ik hou van auto’s, dieren, wandelen met een hond en roofvogels.
Ik zoek iemand die met mij uitstapjes wil maken of wil gaan wandelen en iets gaan drinken.

Zou jij dit met mij willen doen? Laat dan snel iets van je horen bij Lia Defrijn via mail of 02/360 11 67.

 

Dorus

Dag lezer,

Ik ben Dorus, een jongeman van 25 en ik woon in De Okkernoot in Halle.
Ik hou van wandelen (heel graag zelfs met een hond), iets gaan drinken, naar de winkel gaan en voetbal.
Ik zoek iemand uit de buurt van Halle, die op regelmatig basis met mij korte uitstapjes wil maken.

Zie jij dit wel zitten? Neem dan snel contact op met Lia Defrijn via mail of 02/360 11 67.

Hallo,

Mijn naam is Sara en ik ben op zoek naar iemand die één of meer van de volgende activiteiten met mij zou willen doen. Ik sport graag, daarom zoek ik iemand die met mij af en toe wil gaan lopen of wandelen. Samen fitnessen of zwemmen lijkt me ook leuk.

Daarnaast ga ik graag naar de film of het theater. Ook het bezoeken van concerten of het gaan naar een fuif doe ik met veel plezier. Doe jij dit ook graag?

Ook heb ik veel hobby’s. Ik ben dol op puzzelen en speel graag spelletjes op de wii of de computer. Dit zou ik graag samen met jou doen.

Ben jij diegene die ik zoek? Laat dit dan gauw weten aan de Okkernoot! Ju kunt contact opnemen met Lia Defrijn via mail of 02/360 11 67.

Groetjes Sara

mainkan permainan nya hanya dengan bermain dan menangkan permainan nya cukup dengan duduk manis manja didepan handphone kamu, buruan daftarkan diri kamu disini di situs agen bola terbesar dan terpercaya serta terbaik seasia ayo buruan daftarkan diri kamu

kita hanya dengar kata orang modal kecil bisa kaya, disini juga bisa kamu dapatkan semua nya kok tentu saja di bandar togel terbesar dan terbaik